cars car online magazineExclusive cars

Wij bieden een mobile service voor bedrijven, garages en partikulieren. Zowel voor het reinigen van nieuwe wagens, periodiek onderhoud van uw huidige auto als een opkuis van intens gebruikte tweedehandswagens bieden wij de oplossing.

Het exterieur kan door middel van een warm water hoge druk en voorwas ontdaan worden van alle vuiligheid. Door combinatie van de juiste producten en sproeiers kunnen uw velgen zelfs aan de binnenzijde gereinigd worden zonder deze te demonteren. Tijdens de voorwas worden eveneens alle vliegen van ruiten, motorkap en spiegels verwijderd . Er wordt opnieuw een schuimlaag aangebracht en het koetswerk wordt met de spons volledig gewassen. Grondig naspoelen en volledig afzemen met de zeemvel. Wij gebruiken standaard in ons programma de nodige waxen en dit zonder meerprijs, zodat uw wagen een beschermende laag heeft. De ruiten en deurranden worden nog eens extra gereinigd.

Het interieur kan gereinigd worden met de stofzuiger. Met diverse hulpmiddelen wordt ook het dashboard veilig en krasvrij gepoetst. De panelen en het lederen interieur worden stofvrij en proper gemaakt. De ramen worden afgewerkt.

Voor sterk bevuilde wagens en occasies bieden wij stoom- en dieptereinigingen aan. Ontgeuren en verwijderen van nicotineaanslag en ontsmettende reiniging van uw auto zijn mogelijk. Clayen, polieren, simoniseren, waxen, lakbescherming van waxoyl, carnaubawax aanbrengen, bescherming van rubbers, opblinken en polieren van chrome, behandelen van banden, opkuisen voor beurzen en showrooms behoren tot de mogelijkheden. Heeft u toch nog een specifieke vraag contacteer ons en wij zoeken de gepaste oplossing.