cars car online magazineVrachtwagens

Het reinigen van een vrachtwagenpark is een tijdrovende bezigheid. Daarom kan het nuttig zijn om dit uit te geven aan een gespecialiseerde firma met goed opgeleid personeel en een zelfwerkend patroon.
Enkele voordelen van onze mobiele truckwash :

- een proper wagenpark is de beste reclame voor uw bedrijf
- door te reinigen wanneer uw wagenpark stilstaat verliest u geen kostbare tijd
- door onze professionele uitrusting en ervaring met biologisch afbreekbare producten is dit een garantie voor een betere lakbescherming.
- Geen extra verplaatsingen en wachturen aan de truckwash
- Een gegarandeerde service het hele jaar door.
- Rijbewijs CE en verzekering voor het verplaatsen van en naar de wasplaats

Hoe gaan we te werk.

Eerst wordt er gekeken naar de aard van de vervuiling (vliegen, velgen, aluminium) . Indien nodig worden er specifieke producten verneveld op het voertuig om de vervuiling los te weken en daarna degelijk afgespoeld onder hoge druk. Het volledige voertuig wordt ingeschuimd, geborsteld met zachte rilsan borstels en grondig gespoeld onder hoge druk. Indien gewenst kan er een beschermende wax aangebracht worden.
Opkuis en leveringen van nieuwe vracht- en bestelwagens behoren ook tot de mogelijkheden.

In de totale renovatie van intens gebruikte voertuigen hebben wij een jarenlange ervaring. Ontvetten boven de wasplaats met olieafscheider, renoveren van velgen en het chassis, ontstickeren en polieren van het koetswerk. Ook voor de reiniging van het interieur kan u bij Mobile cleaning Dh terecht. Van stofzuigen tot volledige diepte en stoomreiniging bent u bij ons aan het juiste adres. Dit kan vooral handig zijn wanneer het voertuig na intensief gebruik wordt verkocht.